Line-up 2018

Deep Disco Spinners (15:00-17:00)

Sjoerd van Bentum en Lex Fons, twee DJ' s die voorheen vooral als individu actief zijn geweest, bundelen op 20 april hun krachten als DDS (Deep Disco Spinners). De passie die beiden heren al van jongs af aan hadden leidde ertoe dat zij tijdens hun studententijd onder andere te zien waren op Night University, SITC en het slotfeest in de TOPweek! Daarom kunnen ze ook zeker niet ontbreken op de komende versie van Preau Millage. Op 20 april van 15:00 uur -17:00 uur zullen zij jullie voorzien van de nodige dosis disco-, lounge- & summervibes en gaan ze er samen met jullie voor zorgen dat dit een onvergetelijk feest wordt!


Jack of Space (17:00-19:00)

Outta space noemen ze me Jacko, 
Op aarde is dat no go
Kom dansen, Sjors zegt let'sgooo (yeah)
Speciaalbiertje en disco
Ik breng wat plaatjes uit Frisco, 
Chicago, Chicago, 
Where can I go. 


D.U.O. (19:00-21:00)

Een jaar lang stond hun coproductie met David Guetta op 1 in de Kids Top 20, Martin Garrix vroeg hen tervergeefs voor een b2b en de geruchten gaan dat ze met Famke Louise gaan samenwerken... Maar 20 april staan ze met de heetste disco op Preau Millage. Van 19:00 uur zorgen zij ervoor dat die speciaal bakkies nog beter naar binnen glijden. Gooi die beentjes in de lucht, want D.U.O. is er bij! 


soepel by desperados (21:00-02:00)

Deze DJ's houden van handjes in de lucht, meezingen, soepele heupjes, Desperados en mooie mensen! Wij denken: gegarandeerd een mooie afsluiting van Preau Millage! Om 21:00 openen de deuren van Club Smederij. Daar zullen de DJ' s van Soepel by Desperados jullie tot 2:00 voorzien van de lekkerste muziek en koude Despo's.